Ciberactivisme

Nova etapa a la sectorial de Ciberactivisme

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’11 de juliol es va reunir la direcció de la sectorial amb el responsable de Xarxes Socials a l’executiva nacional i un grup de ciberactivistes.

Després de la renovació del comitè de direcció de la Sectorial de Ciberactivisme i Política a la Xarxa es va convocar la primera reunió oberta a la seu del C. Nicaragua. Allà el nou delegat, Carles Rodríguez, va explicar les tasques realitzades des de la renovació del comitè directiu a finals de gener. El secretari de Xarxes Socials de l’executiva Nacional, David Donaire, també va explicar el nou impuls que s’està donant a l’activisme polític.

Pel que fa a l’activitat de la Sectorial en aquests darrers mesos s’han mantingut contactes amb els diputats i diputades que han estat ponents de dues lleis aprovades al Parlament de Catalunya. Es tracta de la llei de darreres voluntats digitals i de la llei de creació de l’Agència Catalana de Ciberseguretat. Passat l’estiu hi ha la voluntat d’organitzar trobades informatives en col·laboració amb la Sectorial de Justícia.

La sectorial establirà diferents grups de treball per tal de donar suport als diputats i diputades del PSC i per la col·laboració en la redacció de programes electorals, per donar suport tècnic i formació i per estudiar nous temes i tecnologies a les xarxes.

D’altra banda David Donaire va explicar la nova estructura de treball a les xarxes del PSC per desplegar l’acció política del partit.

A la reunió van participar un grup de companyes que fan tasques de difusió dels missatges socialistes a les xarxes, organitzades en diferents grups de whatsapp. En aquest sentit, el delegat de la Sectorial va comentar que les reunions estaran obertes a tots els companys i companyes que vulguin assistir.