Ciberactivisme

Participa activament a la consulta per a l'elecció del Primer Secretari del PSC! #13Jvota

  • Actualitzat:
  • Creat:

Fem campanya per tal que la militància del PSC tingui tota la informació i participi aquest diumenge 13J a l'elecció del primer secretari del PSC!

D’acord amb el Reglament de Congrés Extraordinari aprovat pel Consell Nacional, la militància del PSC escollirem per vot directe al/a la nou/nova primer/a secretari/a del PSC. La Consulta tindrà lloc el diumenge 13 de juliol i es podrà votar en meses repartides a totes les agrupacions del Partit (es pot consultar el llistat aquí).

Un cop finalitzat el període de presentació d’avals, la Mesa del Consell Nacional, que actua com a Autoritat Electoral, va proclamat Miquel Iceta i Llorens com a candidat a Primer Secretari del PSC.

Tal i com va remarcar el president de la gestora, Josep Fèlix Ballesteros, "obrim un procés de democràcia primeríssim nivell, de radicalitat democràtica. Mai el primer secretari d’aquest partit havia estat escollit pel 100% de la militància, i això és una bona notícia que ha estat molt ben acollida pel conjunt del partit", i des de la sectorial de Política en Xarxa i Ciberactivisme volem col·laborar difonent al màxim tota la informació referida a la consulta:

-Informació de la Consulta: http://www.socialistes.cat/pagina/primaries-primer-secretari

-Llistat de locals on votar a la Consulta el 13J: http://www.socialistes.cat/pagina/locals-votacio-consulta

-Imatge "Ara és el moment militant vota": http://www.socialistes.cat/files/carousel/carrussel_consultam_militants_2015-5.png 

Participa-hi! Difon a xarxes aquesta informació i col·labora perquè diumenge 13 el màxim de gent militant voti! #13Jvota