Ciberactivisme

Primera trobada del Secretari de Xarxes Socials amb la Sectorial de Ciberactivisme

  • Actualitzat:
  • Creat:

Eduard Rivas, el nou Secretari de Xarxes Socials i Publicacions de la nova executiva nacional, s’ha reunit amb la direcció i membres de la Sectorial de Ciberactivisme i Política en Xarxa del PSC.

La Soocial Zoone, ubicada a la primer planta de la seu central del PSC al c. Nicaragua, ha estat l’escenari de la primera trobada del nou responsable a l’executiva nacional de les xarxes socials. El Delegat de la Sectorial, Cristòbal Avilés ha fet les presentacions de Rivas als assistents en la primera trobada després de la renovació de l’executiva. Aquesta àrea la portaven abans l’Aroa Arauzo i la Jordina Fraixenet.

Rivas ha comentat el pla de treball ja aprovat pel plenari de la Sectorial, reconeixent la tasca realitzada i encoratjant tots els cibers a continuar amb les tasques de formació i suport als companys i companyes de les diferents federacions. Rivas ha coincidit amb l’actual direcció de la Sectorial que "cal reforçar els mecanismes de col·laboració i oferir eines i informació útil, sobre tot als candidats i candidates que participaran a les properes eleccions municipals". El nou responsable ha escoltat i comentat les diferents aportacions i comentaris que han fet els pressents.

Eduard Rivas, nat a Esparraguera el 1984, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració. Ha fet estudis de la Unió Europea a la UOC, on actualment estudia el grau de dret. Des de 2003 col·labora a la Secretaria de Política Europea i Internacionals del PSC, i des del 2008 treballa al Parlament Europeu com assessor parlamentari. És Primer secretari de l’Agrupació del PSC d’Esparraguera, forma part de l’Executiva de la Federació del Baix Llobregat i portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Esparraguera.